Hamdaniarchitect.com-logo-2

Over ons

Wij zijn professionele interieurontwerpers

Interieur Design

Interieurontwerp is de kunst en wetenschap om het interieur van een gebouw te verbeteren om een ​​gezondere en esthetischere omgeving te creëren voor de mensen die de ruimte gebruiken.

Advies

Wij geven specialistisch advies en/of implementatie van interieur design ondersteuning aan particulieren en organisaties. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, vraag ons voor een vrijblijvend advies.

het verhaal

Slim ontwerp converteert en verandert naar behoefte.​

Er zijn meerdere elementen van interieur design. Elke grote ondernemen wordt onderverdeeld in elementen. Hiermee kunnen wij goede planningen maken en haalbare targets stellen. Hier zijn wat onderdelen van interieur ontwerp.

 

We willen dat je thuis rustig bent, gefocust op het werk, ontspannen in de slaapkamer. Elke ruimte heeft zijn doel, ontwerp ondersteunt de activiteit van die ruimte.

WAT WIJ DOEN

Interieur design diensten

Interieurontwerp is een veelzijdig onderwerp. Interieur design omvat conceptuele ontwikkeling, ruimtelijke ordening, inspecties van woning en kantoren, planning, onderzoek, communicatie met de belanghebbenden van een project, bouwbeheer en uitvoering van het ontwerp.

Design voor thuis

Laten we samen werken om je thuis netjes, kalm en georganiseerd te maken.

Design voor appartementen

Wij doen ook design voor appartementen. Laten wij samen werken om je design dromen te realiseren.

Design voor winkelen

Heb je ondersteuning nodig oom je winkel in te richten? Wij helpen je graag.

Design voor kantoren

Ook kantoren hebben design nodig, laat ons je kantoor er netjes uit zien en productief werken.

Bij Hamdani Interieur geloven wij dat goed intervier design van een huis thuis maakt. Met goed interieur design zorgen wij voor een kalm, schoon, om geven waar je thuis invoelt. 

  • Locatie

    Almere

  • Email Us

    info@hamdaniarchitect.com

  • Telefoon

    +31 62 051 3124